Så nemt er det

Bestil månedlig levering af en af vores pakker og få gratis leveret hver måned hjem til dig, og brug din dyrebare tid med dit barn, din familie og på dig selv, og ikke i køen i supermarkedet. Som småbørnsforælder er der nok at se til, vi ved det :)


Ingen binding

Hvis du ikke har behov for flere varer ved næste levering skal du IKKE BEKYMRE DIG for vi har INGEN BINDING. Vi er (nok) Danmarks mest flexible medlemsskab. Du kan på alle tider af døgnet op til en uge før levering ændre, pause eller annullere din bestilling. Du skal ikke bekymre dig om du nu husker at give os besked, for vi sender dig en besked et par dage før deadline så du ikke glemmer det :)

Behøver jeg at bestille månedlig levering?

Nej selvfølgelig ikke :) Du kan vælge at købe og få leveret fra gang til gang som du ønsker det. Men overvej en af vores pakker som kommer en gang hver måned og med gratis levering fordi vi giver vores sparede omkostninger ved fast levering 100% videre til dig.
Never
Conventional

Two trees form heart shape
Et rent
økologisk brand
Økologien er nået langt i Danmark. Og vi bliver hele tiden klogere på hvad der er sundt for os og for naturen. Økologi er vores liv og vi ønsker at accelerere og udbrede dansk økologi til flere.
Læs mere
Map Denmark
Produceret
i Danmark
Fordi Danmark er verdens bedste mejeriland. Danmark er samtidig et foregangsland for økologi, og det er din tryghed, at vores økologiske produkter følger et af de strengeste regelsæt i verden.
Læs mere
Milk bottle with arrow
Online
gårdsalg
Vi er et online mejeri. Mælken kommer fra vores økologiske gårde og efter nænsom proces pakkes vores færdige formuleringer under beskyttet atmosfære, og sendes derefter direkte til dig - faktisk til hele verden.
Læs mere
Two birds
Gratis levering
direkte til dig
Måske er økologi allerede en naturlig del af dig. Når det gælder de mindste synes vi ikke rigtigt der er et alternativ. Få vores produkter frit leveret hver måned og brug din dyrebare tid med dit barn, din familie og på dig selv, og ikke i køen i supermarkedet.
Læs mere