Et rent økologisk brand

Som dansker er du sandsynligvis nogenlunde på omgangshøjde med principperne bag økologi. Men vi synes det er ok at gentage nogle af de rigtigt gode grunde til, hvorfor vi i Danmark er verdensmestre i økologi.

Helt kort er økologiske produkter uden kunstige smagsstoffer, farvestoffer og sødestoffer. Og økologisk produktion er uden brug af genmodificerede organismer (GMO), pesticider og kunstgødning, og den er bedre for biodiversitet, dyrevelfærd og bevaring af arter end ikke-økologisk produktion.

Når vi sammenligninger produktionen af økologisk og ikke-økologisk mælk er fordelene ved økologisk mælk ikke til at tage fejl af. Både når det kommer til miljø, natur og dyrevelfærd, slår økologien den konventionelle produktion med længder.

Kilde: Mejeriforeningen


Generation Ø

En hel dansk generation er vokset op siden Danmark for over 30 år siden som det første land i verden indførte statskontrolleret økologi. Økologi er blevet en del af vores danske værdisæt og selvforståelse.


Kilde: Økologisk landsforening

Let’s eco kontrolleres af Fødevarestyrelsen som hører under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. En garanti for, at de meget strenge og omfattende regler for økologisk produktion i Danmark overholdes. Produkter, der importeres til Danmark til endelig forarbejdning, kan kun få det danske statskontrollerede Ø-mærke, hvis de har været underlagt en grundig kontrol. Og den kontrol kan kun finde sted i Danmark.

Let’s eco's produkter bærer også det økologiske EU-mærke. Danmark stiller dog ekstra krav til økologisk producerede produkter sammenlignet med økologiske produkter, der produceres i resten af EU. Danskerne er dem, der i EU bruger flest penge på økologi. Danmark er samtidig det land i verden, hvor økologi har den største markedsandel.Never
Conventional

Two trees form heart shape

Et rent økologisk brand

Økologien er nået langt i Danmark. Og vi bliver hele tiden klogere på, hvad der er sundt for os og for naturen. Økologi er vores liv og vi ønsker at accelerere og udbrede dansk økologi til flere.

Læs mere
Two trees form heart shape

Dansk kvalitet

Fordi Danmark er verdens bedste mejeriland. Danmark er samtidig et foregangsland for økologi, og det er din tryghed, at vores økologiske produkter følger et af de strengeste regelsæt i verden.

Læs mere
Two trees form heart shape

State-of-the-art

Udover økologisk mælk af høj kvalitet og nøje udvalgte ingredienser stræber vi efter at levere et produkt, der er nænsomt forarbejdet. Det gør vi på vores topmoderne danske produktionsanlæg.

Læs mere
Two trees form heart shape

Gennemsigtighed giver tryghed

Gennemsigtighed og sporbarhed er vigtigt for os. Vi vil nemlig gerne gøre det så trygt som muligt at handle ernæring til dit barn. Derfor har vi unikke QR-koder på hvert eneste produkt, så du let kan få adgang til relevant information og gældende certifikater for den specifikke dåse, du får i hænderne.

Læs mere
Two trees form heart shape

Bæredygtighed

Grøn, vedvarende energi ligger højt på den danske dagsorden. Også den plantebaserede kost udbredes blandt befolkningen. Og det er godt for vores klima.

Læs mere