Gennemsigtighed giver tryghed

I Danmark har vi - som du nok ved - høje standarder for at sikre virksomheders overholdelse af de specifikke regler inden for fødevareindustrien. Fødevarestyrelsen kontrollerer løbende og uanmeldt virksomheder for omfattende hygiejnekontrol, risikoanalyse, økologikontrol osv. Du kan gennemse vores kontrolrapporter og certifikater via linket nederst på siden eller her.

Vi har også implementeret et sporbarhedssystem, så hvert enkelt produkt har en unik QR-kode, som er Block Chain-verificeret. Helt kort fortalt betyder det, at vores produkter ikke kan forfalskes.

Brug din smartphone og scan den unikke QR-kode i bunden af hver dåse og kontrollér, at det er et originalt let’s eco® produkt, du står med i hånden. Og så kan du via QR-koden følge produktets rejse fra os til dig med de dokumenter, som hører til den specifikke dåse.

På den måde skal du ikke ”blot” tage vores og fødevaremyndighedernes ord for kvaliteten og sikkerheden af vores produkter. Du kan selv spore dig tilbage gennem de certifikater og dokumenter, som ligger bag produktionen og godkendelsen.

QR-koden er vores garanti for levering af et autentisk højkvalitetsprodukt.

Never
Conventional

Two trees form heart shape

Et rent økologisk brand

Økologien er nået langt i Danmark. Og vi bliver hele tiden klogere på, hvad der er sundt for os og for naturen. Økologi er vores liv og vi ønsker at accelerere og udbrede dansk økologi til flere.

Læs mere
Two trees form heart shape

Dansk kvalitet

Fordi Danmark er verdens bedste mejeriland. Danmark er samtidig et foregangsland for økologi, og det er din tryghed, at vores økologiske produkter følger et af de strengeste regelsæt i verden.

Læs mere
Two trees form heart shape

State-of-the-art

Udover økologisk mælk af høj kvalitet og nøje udvalgte ingredienser stræber vi efter at levere et produkt, der er nænsomt forarbejdet. Det gør vi på vores topmoderne danske produktionsanlæg.

Læs mere
Two trees form heart shape

Gennemsigtighed giver tryghed

Gennemsigtighed og sporbarhed er vigtigt for os. Vi vil nemlig gerne gøre det så trygt som muligt at handle ernæring til dit barn. Derfor har vi unikke QR-koder på hvert eneste produkt, så du let kan få adgang til relevant information og gældende certifikater for den specifikke dåse, du får i hænderne.

Læs mere
Two trees form heart shape

Et naturligt formål

Grøn, vedvarende energi ligger højt på den danske dagsorden. Også den plantebaserede kost udbredes blandt befolkningen. Og det er godt for vores klima.

Læs mere