Cloud bottom dotsCloud left dots

Vi producerer kun
dansk certificeret
økologisk mælkepulver

Vores historie går
tilbage til 1888

Året 1888 er en vigtig milepæl for vores virksomhed Let’s eco i dag. Det var nemlig helt tilbage i 1888 at 47 danske landmænd samledes om at danne deres egen mejeriforening.
Denne danske mejeribevægelse oplevede et gennembrud i forhold til produktion, kvalitet og distribution, og lagde grundlaget for vores opfattelse af dansk mælk som vi kender det i dag.

En dansk standard og kvalitet som er kendt og efterspurgt i hele verden. Ligesom vores forfædre var pionerer indenfor deres felt, var Danmark også det første land i verden, der lancerede og introducerede et statskontrolleret økologimærke – Ø-mærket i 1990. I dag er Danmark verdensførende indenfor økologi og har den højeste andel af økologisk forbrug fordelt på indbyggere.

Højeste standard af produktionsfaciliteter

Vi producerer kun dansk certificeret økologiske mælkepulver produkter og vores produkter kommer udelukkende fra vores ny opførte og topmoderne fabriksanlæg fra 2020, På vores fabrik har vi den højeste standard der findes i markedet, og vi er FSSC 22000 certificerede og godkendt til at eksportere både til USA og Kina.

Eftersom at kun pulver baseret på mælk er tilladt i vores produktion, udelukker det mulig krydssmitte og alergener. Det meste af vores økologiske mælk kommer fra økologiske landbrug i Danmark, der har produceret mælk siden 1888. Herudover indkøber vi økologisk mælk fra nøje udvalgte landbrug i EU.

Alle vores produkter er fremstillet i Danmark.

Vores formål

Vores formål som selskab er at accelerere forbruget af dansk økologi herhjemme og ude i verden, så flere kan få glæde og tryghed af den bedste mælk i verden.


Selskabet bag

Let’s eco er en del af Dairy 1888 group, der kan dateres tilbage til 1888 med etableringen af Them Mejeri.


Vores ejere

Them Mejeri

Bagger-Sørensen & Co. A/S

Private investorer og medarbejdere


I dag er Them Mejeri, som Danmarks 3. største andelsmejeri forening, stadig uafhængig og dedikeret til at producere den bedste mælk i verden. Besøg Them Mejeris hjemmeside for at læse mere.

Bagger-Sørensen familien har skabt brands som Dandy® Dirol®, Stimorol® og V6®, samt Fertin Pharma som udvikler og producerer nikotintyggegummi, herunder Nicotinell®.

CEO's Image


“At kunne give det bedste
til sit barn, vil altid være en
forælders førstepriortiet”

Franz Gammelgaard-Schmidt
CEO og far til fire

CEO's Image


“Providing the best possible
to your baby, will always be a
parent's number one”

Franz Gammelgaard-Schmidt
CEO and father of four

Never
Conventional

Two trees form heart shape
Et rent
økologisk brand
Økologien er nået langt i Danmark. Og vi bliver hele tiden klogere på hvad der er sundt for os og for naturen. Økologi er vores liv og vi ønsker at accelerere og udbrede dansk økologi til flere.
Læs mere
Map Denmark
Produceret
i Danmark
Fordi Danmark er verdens bedste mejeriland. Danmark er samtidig et foregangsland for økologi, og det er din tryghed, at vores økologiske produkter følger et af de strengeste regelsæt i verden.
Læs mere
Milk bottle with arrow
Online
gårdsalg
Vi er et online mejeri. Mælken kommer fra vores økologiske gårde og efter nænsom proces pakkes vores færdige formuleringer under beskyttet atmosfære, og sendes derefter direkte til dig - faktisk til hele verden.
Læs mere
Two birds
Gratis levering
direkte til dig
Måske er økologi allerede en naturlig del af dig. Når det gælder de mindste synes vi ikke rigtigt der er et alternativ. Få vores produkter leveret til dørtrinnet og brug din dyrebare tid med dit barn, din familie og på dig selv.
Læs mere