Dansk kvalitet

Vi producerer kun dansk certificeret økologisk modermælkserstatning og tilskudsblandinger til de mindste samt økologisk mælkepulver til de lidt større børn ude i verden, hvor frisk økologisk mælk ikke er lige så let tilgængelig som her i Danmark. Det er vores fokus, og vi tager det meget alvorligt, så livet kan starte let.

Som dansk producent og som en del af den EU kan vi være sikre på, at alle fødevarevirksomheder holdes skarpt øje med for at overholde de høje krav til fødevareproduktion, fødevaresikkerhed, mærkning, osv.

Vores modermælkserstatning og tilskudsblandinger til de 0-3-årige følger naturligvis EU-lovgivningen på området, så børnene får præcis den mængde af næringsstoffer, som forskning viser er optimal for normal udvikling og vækst.

Derudover kontrollerer Fødevarestyrelsen overholdelse af de høje krav der er til økologisk, dansk produktion af fødevarer. Dette er alt sammen med til både at sikre os som virksomhed og dig som forbruger, at vores produkter lever op til en høj, dansk standard. Og det giver tryghed.

Never
Conventional

Two trees form heart shape

Et rent økologisk brand

Økologien er nået langt i Danmark. Og vi bliver hele tiden klogere på, hvad der er sundt for os og for naturen. Økologi er vores liv og vi ønsker at accelerere og udbrede dansk økologi til flere.

Læs mere
Two trees form heart shape

Dansk kvalitet

Fordi Danmark er verdens bedste mejeriland. Danmark er samtidig et foregangsland for økologi, og det er din tryghed, at vores økologiske produkter følger et af de strengeste regelsæt i verden.

Læs mere
Two trees form heart shape

State-of-the-art

Udover økologisk mælk af høj kvalitet og nøje udvalgte ingredienser stræber vi efter at levere et produkt, der er nænsomt forarbejdet. Det gør vi på vores topmoderne danske produktionsanlæg.

Læs mere
Two trees form heart shape

Gennemsigtighed giver tryghed

Gennemsigtighed og sporbarhed er vigtigt for os. Vi vil nemlig gerne gøre det så trygt som muligt at handle ernæring til dit barn. Derfor har vi unikke QR-koder på hvert eneste produkt, så du let kan få adgang til relevant information og gældende certifikater for den specifikke dåse, du får i hænderne.

Læs mere
Two trees form heart shape

Bæredygtighed

Grøn, vedvarende energi ligger højt på den danske dagsorden. Også den plantebaserede kost udbredes blandt befolkningen. Og det er godt for vores klima.

Læs mere