Vi er et online
mejeri

Den originale idé bag lets eco er, at vores dansk certificerede mælkeprodukter er tilgængelige for bevidste forbrugere over hele verden.

Derfor sælger vi kun vores produkter online. Vi har fravalgt unødvendige mellemled.

Vores mælk sendes den korteste vej fra vores økologiske gårde til vores helt nye og topmoderne high-care produktion - og derfra leverer vi direkte til dig.

Vi producerer kun dansk certificeret økologisk modermælkserstatning og tilskudsblandinger til de mindste samt økologisk mælkepulver til de lidt større. Det er vores fokus, og vi tager det meget alvorligt så livet kan starte let.  

Hvert enkelt produkt kommer med en unik block chain verificeret QR kode. Helt kort fortalt betyder det, at vores produkter ikke kan forfalskes. Brug din mobiltelefon og scan den unikke QR kode i bunden af hver dåse og kontroller, at det er et originalt let´s eco produkt du står med i hånden.

Vi producerer kun produkter på basis af økologisk mælk og vi har derfor ikke andre allergener i vores produkter. Mælken kommer fra vores egne økologiske gårde i Danmark samt fra udvalgte økologiske gårde i EU. For alle vores produkter kan du være sikker på, at de kun er fremstillet i Danmark.

Et lille men....

Med produktion udelukkende i Danmark, fordi vi er verdens bedste til økologi og mælk, og et ønske om at give den tryghed videre til forbrugere andre steder i verden - nogle af dem langt fra Danmark - er vi udfordret på spørgsmål om bæredygtighed. Vi ved det godt. Men vores løfte  er, at vi altid søger den mest bæredygtige vej, og at vi løbende evaluerer hvert trin på vejen med henblik på forbedring. Vores mål er altid at levere produkter, der har maksimal næringsværdi og minimalt miljøaftryk.Never
Conventional

Two trees form heart shape

Et rent økologisk brand

Økologien er nået langt i Danmark. Og vi bliver hele tiden klogere på, hvad der er sundt for os og for naturen. Økologi er vores liv og vi ønsker at accelerere og udbrede dansk økologi til flere.

Læs mere
Two trees form heart shape

Dansk kvalitet

Fordi Danmark er verdens bedste mejeriland. Danmark er samtidig et foregangsland for økologi, og det er din tryghed, at vores økologiske produkter følger et af de strengeste regelsæt i verden.

Læs mere
Two trees form heart shape

State-of-the-art

Udover økologisk mælk af høj kvalitet og nøje udvalgte ingredienser stræber vi efter at levere et produkt, der er nænsomt forarbejdet. Det gør vi på vores topmoderne danske produktionsanlæg.

Læs mere
Two trees form heart shape

Gennemsigtighed giver tryghed

Gennemsigtighed og sporbarhed er vigtigt for os. Vi vil nemlig gerne gøre det så trygt som muligt at handle ernæring til dit barn. Derfor har vi unikke QR-koder på hvert eneste produkt, så du let kan få adgang til relevant information og gældende certifikater for den specifikke dåse, du får i hænderne.

Læs mere
Two trees form heart shape

Et naturligt formål

Grøn, vedvarende energi ligger højt på den danske dagsorden. Også den plantebaserede kost udbredes blandt befolkningen. Og det er godt for vores klima.

Læs mere