Generation Ø

En hel dansk generation er vokset op siden Danmark for 30 år siden som det første land i verden indførte statskontrolleret økologi. Økologi er blevet del af vores danske værdisæt og selvforståelse.Let´s eco kontrolleres af Fødevarestyrelsen som hører under Fødevareministeriet. En garanti for, at de meget strenge og omfattende regler for økologisk produktion i Danmark overholdes. Produkter, der importeres til Danmark til endelig forarbejdning kan kun få det danske statskontrollerede Ø-mærke, hvis de har været underlagt en grundig kontrol. Og den kontrol kan kun finde sted i Danmark.

Let´s eco´s produkter bærer også det økologiske EU-mærke. Danmark stiller dog ekstra krav til økologisk producerede produkter sammenlignet med økologiske produkter, der produceres i resten af EU. Danskerne dem der i EU bruger flest penge på økologi. Danmark er samtidig det land i verden, hvor økologi har den største markedsandel.


Never
Conventional

Two trees form heart shape
Et rent
økologisk brand
Økologien er nået langt i Danmark. Og vi bliver hele tiden klogere på hvad der er sundt for os og for naturen. Økologi er vores liv og vi ønsker at accelerere og udbrede dansk økologi til flere.
Læs mere
Map Denmark
Produceret
i Danmark
Fordi Danmark er verdens bedste mejeriland. Danmark er samtidig et foregangsland for økologi, og det er din tryghed, at vores økologiske produkter følger et af de strengeste regelsæt i verden.
Læs mere
Milk bottle with arrow
Online
gårdsalg
Vi er et online mejeri. Mælken kommer fra vores økologiske gårde og efter nænsom proces pakkes vores færdige formuleringer under beskyttet atmosfære, og sendes derefter direkte til dig - faktisk til hele verden.
Læs mere
Two birds
Gratis levering
direkte til dig
Måske er økologi allerede en naturlig del af dig. Når det gælder de mindste synes vi ikke rigtigt der er et alternativ. Få vores produkter leveret til dørtrinnet og brug din dyrebare tid med dit barn, din familie og på dig selv.
Læs mere